Groepsmenu

Burrata met taggiasche olijvenpuree, basilicumolie en salade van cherrytomaat

Kreeftenkroketten met frisse komkommersalade en citroenmayonaise

Filodeegpakketjes gevuld met langzaam gegaard lam, geserveerd met harissa, muntyoghurt en gerookte zwarte knoflook

Voorgerecht van de dag

Portobello gevuld met paddenstoelen duxelle en gegratineerd met Parmezaan.  Gestoofde Puy linzen en salsa verde

Op de huid gebakken zalmfilet met citroenrisotto, gekonfijte venkel en en Pernod schuim

Gegrilde kalfsribeye met aardpeermousse, aardappeltaart en truffeljus

Hoofdgerecht van de dag

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse frites en frisse groene salade

Passievruchten crème brûlée met mangosorbet

Limoncello cheesecake met frambozensorbet

Dessert van de dag

Speciale koffie naar keuze
(keuze uit Irish-, French-, Brasil-, Italian-, Spanish-, Licor 43-, Baileys- en Zakkendragerscoffee)

3 gangen €39,50