Groepsmenu

Voorgerechten

Gegrilde Chioggia biet met rodebieten-hummus, koriander-muntyoghurt en een krokantje van sesamzaad

Hollandse garnalenkroketjes met saffraanaioli en komkommersalade

Noord-Afrikaans gekruide lamsvlees filodeegpakketjes, met taboulehsalade, harissadressing en komijnyoghurt

Voorgerecht van de dag

Hoofdgerechten

Portobello gevuld met ricotta, rode ui en zongedroogde tomaten met gegrilde courgette, gepofte cherrytomaten en spinaziedressing

Op de huid gebakken zalmfilet met gestoofde venkel, mosselen, zeekraal en een citroen-botersaus

Gegrilde entrecote met bearnaisesaus, aardappel-courgettetaart en tuingroenten

Hoofdgerecht van de dag

Desserts

Frambozen-crème brûlée met rood fruit

Trio van chocolade: melkchocolademousse, madeleine van pure chocolade en wittechocolade-ijs

Dessert van de dag

Speciale koffie naar keuze

3 gangen € 32,50