Groepsmenu

Voorgerechten

Salade caprese van bocconcini mozzarella met zongedroogde tomatendressing, roma tomaten, rucola en balsamico-stroop

Salade van blauwe zwemkrab met mierikswortelmayonaise, gemarineerde komkommer, crostini’s en tempura van lente-ui

Spiesjes van gegrilde kippendijen, Noord Afrikaans gekruid met harissayoghurt en salade van couscous en munt

Voorgerecht van de dag

Hoofdgerechten

Gnocchi met gegrilde artisjokken, bospaddenstoelen en romige knoflook-citroensaus

Gegrilde zalmfilet met risotto van gerookte mosselen, uienbouillon en kervel creme fraiche

Gegrilde entrecote met rode wijn-tijmsaus, gepofte knoflook en rozemarijnboter

Hoofdgerecht van de dag

Desserts

Taart van chocolade ganache, karamel en hazelnoot met karamelijs

Vanille creme brulee met vanille-roomijs

Dessert van de dag

Speciale koffie naar keuze

3 gangen € 29,95