Groepsmenu

Voorgerechten

Salade van quinoa en kiemgroenten met in honing en tijm geroosterde pompoen, gepofte tomaat en Parmezaantuiles

Salade van gravad lax en zeekraal met ravigottesaus van ingelegde citroen, kappertjes en dille

Kroketjes van wild met zuurkoolsalade en sherrymayonaise

Voorgerecht van de dag

Hoofdgerechten

Portobello gevuld met ricotta, basilicum en pijnboompitjes met tomaten-marjoraansaus

Roodbaasfilet met chorizo, mosselen en ratatouille van geroosterde mediterraanse groenten

Gegrilde kalfsrib-eye met Madeirajus, gerookte boter, pastinaakpuree en geroosterde witlof

Hoofdgerecht van de dag

Desserts

Mandarijnen-crème brûlée met een gesuikerde kaneelstengel

Taart van chocoladeganache en Pedro Ximénez met bosvruchtenijs

Dessert van de dag

Speciale koffie naar keuze

3 gangen € 32,50