Dinerkaart

Hoofdgerechten

Maaltijdsalades

Salade van gebakken bospaddenstoelen met truffel-polentakoekjes, rodewijndressing en gerookte-knoflookmayonaise € 15,95
Vistrio; gemarineerde zalm, gerookte makreel en gamba’s met chioggia biet, edamame en dille-yoghurtdressing € 16,75
Salade van gerookte eend en kastanjes met geglaceerde

vergeten groenten en honing-tijmdressing

€ 16,50

Vegetarische hoofdgerechten

Portobello gevuld met ricotta, basilicum en gegrilde paprika met waterkerssalade, pistachekruim en gelepaprikasaus € 16,75
Risotto van gekarameliseerde pompoen en babyspinazie met hazelnoten en salie-beurre noisette € 15,95
Gerookte en langzaam gegaarde aubergine met geitenkaasbeignets, gepofte-tomatensaus en dille-hangop € 16,95

Vis hoofdgerechten

Vangst van de dag; seizoensvis met kreeftenbisque, tuingroenten en krieltjes € 19,75
Licht gerookte hele rode poon met aardappelpuree, zuurkool en citroen-beurre blanc € 18,50 
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met doperwten-pancettarisotto, krokante pancettachips en wittewijnsaus € 20,50
Gegrilde zalmfilet met wilde spinazie en saffraan-proseccoschuim € 18,95 

Vlees hoofdgerechten

Gekonfijte eendenbout met zuurkool, aardappelpuree en cognac-truffeljus€ 18,75
Gegrilde entrecote met gebakken bospaddenstoelen, geroosterde witlof, tijmboter en rodewijn-sjalottensaus € 21,50
Varkenshaas met gekarameliseerde appel, krokant spek en calvadossaus € 18,95
Hertenbiefstuk met rodekool, stoofpeer en steranijsjus€ 19,95
Saté van kippendijen met gewokte taugé, atjar, kroepoep en satésaus€ 17,50

Kindermenu’s

Kroketje of vissticks met frietjes, salade, appelmoes en een raketje € 8,75