Dinerkaart

Soepen

Tomaten-basilicumsoep met lente-ui€ 6,25
Pompoensoep met kokos, gember en koriander€ 6,25
Soep van de dag€ 6,25

Vegetarische voorgerechten

Krokant gebakken risottoballetjes van spinazie en gruyère met rucola, tomatenvinaigrette en Parmezaanschuim€ 9,25
Geitenkaasgratin met pompoenpitjes, hazelnoten, honing en een frisse salade€ 8,95
Filodeegpasteitjes van zoete aardappel, kikkererwten en rozijnen met muntyoghurt en harissa€ 9,50

Vis voorgerechten

Gebrande makreelfilet met radijs, radicchiosalade, avocadocrème en groene-appelgel€ 9,25
Brochette van gegrilde zwaardvis en tijgergarnalen met ingelegde komkommernoedels, zwarte sesam, sojastroop en wasabischuim€ 10,25
In bietensap gemarineerde zalmfilet met een salade van edamame, chioggia biet, dille en gerookte yoghurt€ 9,75

Vlees voorgerechten

Salade van gerookte eendenborst, radicchio, granaatappel en walnoten met een rodewijn-tijmdressing€ 8,95
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, rode ui, pijnboompitten en truffelmayonaise€ 10,95
Wildkroketjes met gesmoorde zuurkool, grove-mosterdmayonaise en wildjus€ 9,75