Dinerkaart

Voorgerechten

Soepen

Tomatensoep met basilicumpesto€ 5,75
Rode linzen-curry soep met verse koriander en muntyoghurt€ 5,75
Soep van de dag€ 5,75

Vegetarische voorgerechten

Salade caprese van bocconcini mozzarell met zongedroogde tomatendressing,
romatomaten, rucola en balsamico-stroop
€ 8,75
Paddenstoelkrokketten met truffelmayonaise, salade van groene asperges en artisjokken€ 8,95
Geitenkaasgratin met pompoenpitjes, hazelnoten, kruidendressing, honing en een frisse salade€ 8,25

Vis voorgerechten

Krokant gebakken gamba’s met bloemkool op twee manieren, salade van little gem en pittige alioli€ 8,95
Tartaar van verse en gerookte zalm met komkommer-avocadosalade, zeewierkaviaar en citroen creme fraiche€ 9,75
Salade van blauwe zwemkrab met mierikswortelmayonaise, gemarineerde komkommer,
crostini’s en tempura van lente-ui
€ 8,95

Vlees voorgerechten

Aardappelterrine met dungesneden gerookt kalfsvlees, cornichontapenadeen mosterdcreme€ 9,75
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Grana Padano en rucola€ 10,75
Spiesjes van gegrilde kippendijen, Noord Afrikaans gekruid met harissayoghurt en salade van couscous en munt€ 9,25