Groepsmenu

Auberginekaviaar met krokante polenta, gerookte yoghurt en korianderdressing

Taartje van avocado en gemarineerde krab met tomatensalsa en jalapeñomayonaise

Krokante filodeegpakketjes van gestoofd lamsvlees met freekehsalade en ras el hanout-hummus

Voorgerecht van de dag

Portobello gevuld met spinazie, geitenkaas en amandelen met ratatouille en saffraanyoghurt

Op de huid gebakken kabeljauwrugfilet met mosselen, venkel, zeekraal en een Pernod-velouté

Gegrilde kalfsribeye met seizoensgroenten, aardappeltaart en gerookteknoflookjus

Hoofdgerecht van de dag

Tompouce met passievruchten- en wittechocolademousse, mangocoulis en wittechocoladekruim

Crème brûlee met rabarber-aarbeiencompôte

Dessert van de dag

Speciale koffie naar keuze

keuze uit Irish-, French-, Brasil-, Italian-, Spanish-, Licor 43-, Baileys- en Zakkendragerscoffee

3 gangen €34,50