Dinerkaart

Hoofdgerechten

Maaltijdsalades

Caprese; met burrata mozzarella, basilicum, tomaat, tomatensalsa, zwarte olijven en balsamicstroop € 15,95
Gepocheerde zalm; met zeewier, little gem, komkommer en sesam-yuzudressing € 16,95
Gegrilde lamshaasjes; met groene linzen, gemarineerde artisjok, kikkererwten en yoghurtdressing € 17,95

Vegetarische hoofdgerechten

Portobello gevuld met spinazie, geitenkaas en amandelen met ratatouille en saffraanyoghurt € 16,25
Risotto met ingelegde citroen en gemarineerde venkel, zomerse groenten en doperwtencrème € 15,75
Beignets van buffelricotta met gegrilde paprika, coeur de boeuf tomaten, basillicumsaus en rucola-olie € 15,95

Vis hoofdgerechten

Vangst van de dag; seizoensvis met Hollandse garnalenbisque en tuingroenten € 20,50
Op de huid gebakken kabeljauwrugfilet met mosselen, venkel, zeekraal en een Pernod-velouté € 19,95 
Zalmfilet met groenekruidenkorst, citroenrisotto en een salade van artisjok en little gem € 18,95
Hele tarbotine uit de oven met asperges, krieltjes en beurre blanc € 19,75 

Vlees hoofdgerechten

Gegrilde kalfsribeye met seizoensgroenten, aardappeltaart en gerookteknoflookjus€ 21,50
Duo van gegrilde varkenshaas en langzaam gegaarde varkenskoontjes met gekarameliseerde appel, krokant gebakken mosterd en grovemosterdsaus € 18,95
Polderhoenballotine gevuld met een mousse van oesterzwam en dragon met een romige wittewijnsaus € 18,75
Lamsrack met een kroketje van lamsschouder, doperwtencrème en rodewijn-tijmjus€ 21,75
Saté van kippendijen met gewokte taugé, atjar, kroepoek en satésaus€ 17,50

Kindermenu’s

Kroketje of vissticks met frietjes, mayonaise, appelmoes en een raketje € 8,95